Vegansk avsmakningsmeny

Höstens smaker lördag 4 november

TILLTUGG FÖRE MATEN

Kokos- & tapiokapudding med gravad tomat och picklade senapsfrön
Varm Karljohansvampsoppa
Grönsakstartar
Vi rekommenderar NV Germar Breton Brut Rosé, Champagne, Frankrike

SVAMP
Karljohansvampscréme, oliv- & nötcrunch med blandade skogssvampar
vi rekommenderar NV Germar Breton Brut Rosé, Champagne, Frankrike

MOROT
Terinn på gul och röd morot med rökt svartrotspuré, finstrimlade gröna
grönsaker och friterad delikatesspotatis
Vi rekommenderar 2015 Sattlerhof Gamlitzer Sauvignon Blanc (eko), Südsteiermark, Österrike

ROTGRÖNSAKER
Bräserad kålrabbi och saltbakad rotselleri med palsternackscrème, chips på
betor och puffat ris
Vi rekommenderar 2014 Château Pech-Latt Chevalier (eko), Corbières, Frankrike

SORBET
Morotssorbet med limegelé och ingefärsflarn
Vi rekommenderar 2009 Huber Eiswein, Burgenland, Österrike

GLASS
Chokladglass med friterade bönnudlar och färska bär
Vi rekommenderar 2009 Huber Eiswein, Burgenland, Österrike

Alla rätter är laktos- & glutenfria (Vinpaket ingår ej)

Helgens erbjudanden

Vegansk avsmakningsmeny 595 kr
(Rabatterat pris 495 kr om du väljer förbetalning via vår hemsida.)

Vegansk avsmakningsmeny med övernattning 
Del i dubbelrum 1 245 kr
(Rabatterat pris 1095) om du väljer förbetalning via vår hemsida)

Enkelrum 1 545 kr
(Rabatterat pris 1395) om du väljer förbetalning via vår hemsida)

 

Varmt välkomna från kl 18:00