Bröllopsmeny

Förslag på festmenyer

Meny 1

Förrätt

Terrin på mandelpotatis, kallrökt lax och gräslök med bladpersiljecrémefraiche

Varmrätt

Helstekt svensk Kalvrygg med potatis och prästostkaka, Karl Johansvampsås och rostade små tomater

Dessert

Vit Chokladmousse på björnbärsgelé och färska hallon

Meny 2

Förrätt

Carpaccio på Oxfilé från Fröslunda eko gård med ruccolasallad, parmesanost och rågbröd med tomatkompott

Varmrätt

Halstrad Hjälmaregös med mandelpotatispuré, färsk lök, forell rom och hummersås

Dessert
Rabarbersoppa med vit chokladmousse på nötbotten

Meny 3

Förrätt

Tartar på räkor och kräftstjärtar med vit sparris och löjrom

Varmrätt

Svampfärserad Hjortytterfilé med rostad morot och palsternacka, gratinerad potatis och lingongräddsås

Dessert

Vaniljsandwich med färska jordgubbar och chokladspagetti