Meny

Veckans middagsmeny

Måndag

Laxfärserad kungsflundra med dill och räkor i vittvinssås samt gratinerad potatis

Tisdag

A la carte 

Onsdag

Rostad brioche med ägg 63 grader brynt blandad svamp samt rivet kryddsmör.

Rimmad bakad kummel med pressad kål, blomkålpure tomatconfit och vittvinssås samt kräfttartar

crème caramel med färska hallon och lemoncurd

Torsdag

Inkokt gös med nobisdressing, löjrom dilltempura och grönsakscruditeer

Pressad rapsgriskarré med kräm på sötpotatis och pumpa serveras med brässerade smålökar och picklade rotsaker

Friterad munk med äppelvariation samt dulce de leche-glass och mandelmüsli

Fredag

Gravad oxfilé med kryddigt kumminknäcke rotsaker och svamp.

Laxrullad med krämig ruccola risotto och västerbottencrisp, samt vitlöksfrästa grönabönor

Hallonsoppa med youghurtsorbet och sockerkakskrutonger

Lördag

Rimmad kallrökt röding med variation på jordärtskocka och primörsallad

KRAV oxryggbiff med potatiskrokett, gräddkokta gula kantareller och zucchiniterinn 

Vit chokladmousse på mandelbotten med gräddfilspannacotta och mörk chokladfudge

Söndag