Börja din vecka på Sigtunastiftelsen

Välkommen till Sigtunastiftelsen hotell & konferens. Under utvalda måndagar erbjuder vi konferens med helpension från 1 995 kr.    Läs mer »

Rundvandring
Se filmen

En plats för gränsöverskridande möten

Sigtunastiftelsen är platsen för alla dina dagar. Konferensdagar, semesterdagar, högtidsdagar, bröllopsdagar eller vilodagar. I en unik miljö, inspirerad av italienska kloster och medeltida Vasaborgar, har människor mötts i snart hundra år. Den öppna, kreativa och rofyllda atmosfär som präglar platsen är inte lätt att beskriva men desto mer spännande att upptäcka. Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens ligger i centrala Sigtuna stad med promenadavstånd till Mälaren och Stora gatans små caféer och butiker. Med bara femton minuter från Arlanda och mindre än en timme till Stockholm har du alltid nära till resten av världen. Kontakta gärna vår bokning för en personlig visning på telefon 08 592 589 00 eller via e-post till bokningen@sigtunastiftelsen.se

Julfirande på Sigtunastiftelsen

Välkommen att fira julen på Sigtunastiftelsen Hotell & konferens ett traditionellt julfirande med hemlagad julmat, äkta julstämning och otvungen gemenskap. 

Läs mer »

Förmånligt erbjudande till Bröllopsfeber 24 - 25 januari

24 -25 Januari är det dags för Bröllopsfeber i Stockholm igen, den populära bröllopsmässan i Nacka Strand. Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens är med som en av 300 utställare och vi ser fram mot att träffa dig på plats. Eftersom vi så gärna vill se dig där går vi ut med ett särkskilt erbjudande. Två dagar för 200 kr istället för 250 kr per dag.& Läs mer »Se alla aktuella artiklar/notiser »