Vinprovning 11 oktober

Sigtunastiftelsens sommelier Jan Silvergren lär dig mer om vin under lättsamma fomer.    Läs mer »

Fira Fars dag 9 november

Fira Fars dag med en långfrukost. Vi betalar för pappa. Läs mer »

Rundvandring
Se filmen

En plats för gränsöverskridande möten

Sigtunastiftelsen är platsen för alla dina dagar. Konferensdagar, semesterdagar, högtidsdagar, bröllopsdagar eller vilodagar. I en unik miljö, inspirerad av italienska kloster och medeltida Vasaborgar, har människor mötts i snart hundra år. Den öppna, kreativa och rofyllda atmosfär som präglar platsen är inte lätt att beskriva men desto mer spännande att upptäcka. Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens ligger i centrala Sigtuna stad med promenadavstånd till Mälaren och Stora gatans små caféer och butiker. Med bara femton minuter från Arlanda och mindre än en timme till Stockholm har du alltid nära till resten av världen. Kontakta gärna vår bokning för en personlig visning på telefon 08 592 589 00 eller via e-post till bokningen@sigtunastiftelsen.se

Sigtunastiftelsen prisat för socialt arbete

Det är med glädje och stolthet som Sigtunastiftelsen har mottagit Sigtuna kommuns Sociala Utmärkelse 2014. Sigtunastiftelsens direktor Alf Linderman och Sigtunastiftelsens hotellchef Karin Assarsson mottog utmärkelsen av Ibrahim Khalifa, ordförande i utbildning och arbetsmarknadsnämnden under det lokala näringslivets frukostklubb den 28 augusti. 

Läs mer »

Jul på Sigtunastiftelsen

Välkommen att fira julen på Sigtunastiftelsen Hotell & konferens. Vi erbjuder klassiskt julbord, julbordskonferens, julmarknadsweekend och traditionellt julfirande. 

Läs mer »


Se alla aktuella artiklar/notiser »