Gratis chokladprovning

Under hela augusti och september erbjuder vi gratis chokladprovning till alla grupper som bokar en måndag till tisdagkonferens. Läs mer »

Rundvandring
Se filmen

En plats för gränsöverskridande möten

Sigtunastiftelsen är platsen för alla dina dagar. Konferensdagar, semesterdagar, högtidsdagar, bröllopsdagar eller vilodagar. I en unik miljö, inspirerad av italienska kloster och medeltida Vasaborgar, har människor mötts i snart hundra år. Den öppna, kreativa och rofyllda atmosfär som präglar platsen är inte lätt att beskriva men desto mer spännande att upptäcka. Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens ligger i centrala Sigtuna stad med promenadavstånd till Mälaren och Stora gatans små caféer och butiker. Med bara femton minuter från Arlanda och mindre än en timme till Stockholm har du alltid nära till resten av världen. Kontakta gärna vår bokning för en personlig visning på telefon 08 592 589 00 eller via e-post till bokningen@sigtunastiftelsen.se

Välkommen till vår a la carte

Välkommen till Á la carte restaurangen i vår vackra Rosengård.

Vi har öppet onsdag till lördag 18 - 22.  I sommar stänger vi mellan den 29 juni och öppnar igen den 21 augusti.

Varmt välkomna!

Bordsbokning  08 592 589 05 eller servering@sigtunastiftelsen.se 

Läs mer »

Sommarens grillkvällar i Rosengården

Varmt välkomna till Sigtunastiftelsens populära grillkvällar. Våra kockar serverar kött, fisk och grönsaker direkt från grillen med hemlagade såser och fräscha sallader. 

Pris: 295 kr

Bordsbokning: 
08 592 589 00 bokningen@sigtunastiftelsen.se

Läs mer »


Se alla aktuella artiklar/notiser »