Konserter

Musik

Välkommen till en härlig fredagkväll i Sigtunastiftelsens bibliotek tillsammans med folkmusikduon Söderlund och Nilsson. Fri entré! Vår restaurang är öppen hela kvällen.

Välkommen till en konsert med Uppsalakören Voces i Olaus Petri-kapellet. Kören framför verket ”Sista brevet från Auschwitz” med recitation av Ulrika Knutsson. Fri entré!

Välkommen till Sigtunastiftelsens kulturhelg med Ale Möllers trio och Tomas Sjödin. Vi erbjuder middag och konsert samt förmånliga helgpaket med helpension.

Varmt välkommen att till ett unikt gästspel med musiker och dansare från Kunming i Yunnanprovinsen
i sydvästra Kina.

Välkommen till en kväll i Olaus Petri där skådespelaren Anders Ahlbom-Rosendahl ger en föreställning med Reflekterande monologteater om tro, tvivel, samhälle och etik. Texterna ramas in med sång av Hanan Khalil Jdeaini och Anna-Lena Engström.        

Välkommen till konsert med högaktuella jazzsångerskan Isabella Lundgren under Sigtunastiftelsens kulturhelg. Vi erbjuder middag med konsert och helgpaket med helpension till förmånligt pris.

Välkommen till en konsert i Sigtunastiftelsens Bibliotek med några av våra främsta folkmusiker, Lena Willemark, Karin Nakagawa och Anders Jormin. Tillsammans bildar de gruppen med det vackert klingande namnet Lyöstraini.