Musik på Sigtunastiftelsen

Konsert i biblioteket med Lisa Bodelius

Sigtunastiftelsen är en kreativ musikscen där olika genrer som jazz, folkmusik, klassiskt och pop ges utrymme för gränsöverskridande möten. Vill du veta mer om vår musikscen eller kanske medverka som musiker? Här gärna av dig till vår programchef Dan-Erik Sahlberg.

dan-erik.sahlberg@sigtunastiftelsen.se

Aktuellt under hösten

Välkommen till en konsert med Uppsalakören Voces i Olaus Petri-kapellet. Kören framför verket ”Sista brevet från Auschwitz” med recitation av Ulrika Knutsson. Fri entré!

Välkommen till Sigtunastiftelsens kulturhelg med Ale Möllers trio och Tomas Sjödin. Vi erbjuder middag och konsert samt förmånliga helgpaket med helpension.

Varmt välkommen att till ett unikt gästspel med musiker och dansare från Kunming i Yunnanprovinsen
i sydvästra Kina.

Välkommen till en kväll i Olaus Petri där skådespelaren Anders Ahlbom-Rosendahl ger en föreställning med Reflekterande monologteater om tro, tvivel, samhälle och etik. Texterna ramas in med sång av Hanan Khalil Jdeaini och Anna-Lena Engström.        

Välkommen till konsert med högaktuella jazzsångerskan Isabella Lundgren under Sigtunastiftelsens kulturhelg. Vi erbjuder middag med konsert och helgpaket med helpension till förmånligt pris.

Välkommen till en konsert i Sigtunastiftelsens Bibliotek med några av våra främsta folkmusiker, Lena Willemark, Karin Nakagawa och Anders Jormin. Tillsammans bildar de gruppen med det vackert klingande namnet Lyöstraini.

Musikfest kvällen före Sigtuna Litteraturfestival

Missa inte sommaren bästa förfest. Kvällen före Sigtuna Litteraturfestival bjuder vi in till en härlig utomhuskonsert med Loney Dear, Sara Riedel och Dan-Erik Sahlberg på Sigtunastiftelsens Stora Scen. Vi hoppas på en riktigt ljum augustikväll och börjar insläppet redan klockan 17.30 för att du ska kunna få en bra plats, äta lite festivalmat och dricka […]