Lediga jobb

Sigtunastiftelsen hotell & konferens söker nya medarbetare

Sigtunastiftelsen är en av Mälardalens främsta hotell- och konferensanläggningar, öppet för företag och privatpersoner året runt. Vi kan erbjuda dig en unik arbetsplats i en spännande miljö som är under ständig utveckling. Vi har höga ambitioner och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Du brinner för värdskapet och ser det som en självklarhet att erbjuda våra gäster den bästa servicen. Samtliga erbjuds som heltid . Kvälls- och helgtjänstgöring ingår.

Receptionist/konferensvärd
Vi vill att Du som söker har några års erfarenhet som hotellreceptionist eller konferensvärd. Du behöver vara en bra kommunikatör, behärska svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av bokningssystemet HotSoft är meriterande. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.

Ange referens: Hotellreceptionist och konferensvärd.

Kock
Vi vill att du som söker har kockutbildning eller några års erfarenhet av arbete i ett kök med höga ambitioner samt ett brinnande intresse för matlagning. Du är van att ta egna initiativ och att arbeta självständigt men är även en lagspelare som inser betydelsen av en väl fungerande grupp. Då vi strävar efter en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ange referens: Kock

 

Extrapersonal:

Vi söker även dig som vill arbeta extra i reception, konferens, kök, servering samt städ.

Även som extrapersonal ser vi gärna att du har någon erfarenhet från likvärdigt arbete.

Ange referens: Extra + avdelning du söker till

 

För mer information kontakta respektive avdelning på telefon 08 592 589 00

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående och tar löpande emot ansökningar, tillträde efter överenskommelse. Skicka din ansökan till ansokan@sigtunastiftelsen.se