Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 19

 

Måndag

Soppa på Sigtunaplockad kirskål med pocherat ägg

Fish and chips på fjärsing

Rabarberpaj med vaniljcreme

 

Tisdag

Rimmad röding med dillknäcke, ägg och smörcreme med gräslök och färskpotatis

Dovhjortswallenbergare med klassiska tillbehör

Chokladglass på browniebotten med kolacreme och gräddfilspannacotta

 

Onsdag

Gravad hjort med palsternackspuré, lingonchutney och friterad potatis

Rimmad Skreitorsk med potatispuré, räkcappucino, inlagd kålrot och krispig grönkål

Violbavaroise med mandelkaka och hallonkompott

 

Torsdag

Liten brandad på lax, gröna ärtor med mynta och friterad dilltempura

Helstekt Krav oxryggbiff med potatisvårrulle, tomatterinne, rödvinssås och parmesancreme

Hallonpannacotta med chokladmousse och yoghurtcurd

 

Fredag

Sashimitallrik på lax och torsk, sojatapioka, rotfrukt och ingefärsjulienne och wasabimajonäs

Örtfärserad rökt entrecoterulle med mozzarellsterinne och potatiskaka

Champagnesorbet

 

Lördag

Krispig grissida med äppelkompott, friterad rågdeg och picklade gula morötter

Rimmad lättbakad kolja, gratinerad potatis, pressad kål och vitvinssås smaksatt med ostron

Vaniljglass med jordgubbar, maräng och kaksmul

 

Söndag

 

 

 

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn