Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 20

( 15 – 21 maj )

 

Måndag

Kryddig chili med färskostpannacotta, krasse och majsbröd

Laxwallenbergare med potatispuré, vitvinssås och kålterinne

 

Tisdag

Gravad fjärsing med ägg och smörcreme, färskpotatis och gräslök

Helstekt Krav oxryggbiff med potatiskaka, blomkålspannacotta med puylinser och kalvsky

Rabarbersoppa med hemgjord vaniljglass

 

Onsdag

Bräserad lammbringa med morotspuré, syrad rödlök och bakad palsternacka

Kummel med skaldjursrisotto, tomatterinne och dillchips

Chokladpanna cotta i burk med blåbärskompott och flädermousse

 

Torsdag

Nässelcreme med pocherat ägg, pilgrimsmussla, hyvlad vit sparris och champinjonbuljong

Helstekt kalvrygg med krämig Karl johansvampspolenta , chasseursås och bräserad morot

Vaniljglass med jordgubbar och maränger samt chokladspagetti

 

Fredag

Långbräserad krispig fläsksida med äppelkompott, bräserad pärllök och purjolök

Rimmad bakad skreitorsk med potatispuré smaksatt med rökt fläsk och spenat samt confiterad tomat

Sorbet på citronverbena med färska hallon och chokladkaka

 

Lördag

Halstrad pilgrimsmussla med svartrot, vit sparris och hollandaisesås

Entrecote med frasig potatisbakelse, brynt blandsvamp och kryddsmör

Champagnesorbet med chokladfudge och färska jordgubbar

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn