Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 21

 

Måndag

Soppa på kirskål från Sigtuna med pocherat ägg

Krispig grissida med äppelkompott, rostad pumpa, potatispuré och bräserad lök i sky

Lakritsbrulé

 

Tisdag

Vit sparris, anklever, brynt smör och forellrom

Smördegsinbakad lax med gräddkokt färsk spenat samt dill och tomatragu

Våfflor med hjortronmylta och vaniljglass

 

Onsdag

Rimmad röding med smörcrème, hackat ägg och färskpotatis samt gräslök och brynt smör

Helstekt Krav oxryggbiff med potatiskaka, tomat och mozzarelleterinne samt schalottenlökssky

Fläderfromage med maränger, färska jordgubbar och vit choklad

 

Torsdag

A la carte

 

Fredag

Vit sparris med grillad pilgrimsmussla, dillsmörcreme och pocherat ägg

Helstekt Kravoxryggbiff med potatis i smördeg, fyll mör lök och kålterinne

Chokladkupol med vaniljfyllning, körsbärskräm och färska hallon

 

Lördag

A la carte

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn