Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 22

Måndag

Vegetarisk tallrik

Hjortytterfilé med viltkorv, potatis och jordärtskockspuré, rökt morotspuré, kålterinne med svartrot och viltsky

Vaniljbakad Sigtunarabarber med fläderparfait, vit ljus och mörk chokladmousse samt färska hallon

Tisdag

Ramslökscreme med pocherat ägg, havskräfta, vit sparris och champinjonbuljong

Bakad Skreitorsk med potatispuré, vitvinssås, tomatkompott och saltrostade mandlar

Hallonpannacotta med chokladtäcke och färska jordgubbar

Onsdag

Gazpacho med finstrimlad kallrökt skinka

Halstrad Rostas med potatissufflé, pressad spetskål och kalvsky

Citronverbenasorbet med browniefudge och färska bär

Torsdag

Bräserad oxkind med krämig polenta och picklad lök

Halstrad Hjälmaregös med gratinerad potatis och ragu på champinjoner, dill och tomat

Creme brulé med färska hallon

Fredag

GRILLKVÄLL

Lördag

Varmrökt lax med färskostterinne samt avocado och mangosalsa

Stekt hjortytterfilé med potatisbakelse smaksatt med Västerbottensost, skogschampinjoner, lingonchutney och viltsky

Nougatmousse på en cocos och jordnötsbotten med smörkola och syrlig yoghurtcreme

Söndag

Stängt

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn