Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 24

 

Måndag

Varmrökt lax med vitlöksstekt färsk spenat, smörcrème och rotgrönsakschips

Helstekt Svensk kalvrygg med potatisterinne, blomkålspuré, rostade små tomater och schalottenlökssås

Ljus och mörk chokladmousse med färska bär

 

Tisdag

Morotsterinne med blomkålspannacotta, grön sparris och pumpapuré

Cheddarostfylld portabellosvamp med gratinerad potatis, grönsaksragu och terinne på libbsticka

Cheescake på vit choklad med smörkola, kanderade nötter och Italiensk maräng

 

Onsdag

GRILLKVÄLL

 

Torsdag

Soppa på Svensk röd färsklök med pocherat ägg och brynt sidfläsk

Halstrad multe med potatispuré, picklad endive och svartrot samt rostad röd paprikasås

Hallonpanna cotta med vit chokladcreme och jordgubbskompott

 

Fredag

GRILLKVÄLL

 

Lördag

Krämig vildhavre med örtsmör, pilgrimsmussla, syrad gulbeta och rågbrödschrunch

Helstekt hjortytterfilé med potatis och prästostkaka, rödvinssås och rostade små tomater

Fläderparfait med citronkaka, mandelflarn och färska jordgubbar

 

 Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn