Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 25

Måndag

Krämig vildhavre med eget örtsmör, pilgrimsmussla, syrad gulbeta och rågbrödschrunch

Helstekt hjortytterfilé med potatis och prästostkaka, rödvinssås och rostade små tomater

 

Tisdag

Kallrökt lax med pocherat ägg och ramslökscreme samt späd sallad

Långbräserad oxkind med potatispuré, picklad röd endive och reducerad oxbuljong

Chokladglass med färska jordgubbar och lingon samt kaksmul

 

Onsdag

 

Torsdag

Midsommarmeny

Förrätt

Matjessill från Klädesholmen med hackat ägg, gräslök och smör crème samt mandelpotatischips och krasse

Varmrätt

Slaktarbiff med potatisgratäng, confiterade tomater, grön sparris och schalottenlöksky

Dessert

Svenska jordgubbar med egen vaniljglass, maränger och browniefudge

(Menyn serveras midsommarafton från klockan 18.00)

Fredag

 

Lördag

Sommarmeny

 

Söndag

Laxfärserad Hjälmaregös med gratinerad potatis, vitvinssås och smörstekt mangold

Chokladbrownie med vit ganache och grapefruktssorbet

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn