Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 34

Måndag

Egenrökt lax med dillcreme och späd sallad

Hjortytterfilé med potatiskaka, enbärsmaräng, zucchinipuré och viltsky

Tartar på röda bär med havtornsparfait och chokladkaka

 

Tisdag

Scotch egg

Rökt regnbåge med grönsaksterinne, gräddbechamel och färskpotatis i dill

Nyponsoppa med lavendelglass och mandelbiskvier

 

Onsdag

GRILLKVÄLL

 

Torsdag

Nötchilikrokett med syltad morot och kålsallad

Laxwallenbergare med potatispuré, vitvinssås samt tomat och persiljeterinne

Chokladcreme med färska hallon, mandelmusli och myntaflarn

 

Fredag

GRILLKVÄLL

 

Lördag

 

Söndag

Svensk lufttorkad skinka med tomatkompott, hjärtsallad och blomkålspanna cotta

Lammracks med råraka, bakade palsternackor och lingonsky

Desserttallrik

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn