Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 35

Måndag

Varmrökt lax med färskostterinne samt avocado och mangosalsa

Hjortytterfilé med potatisbakelse och Västerbottensost, skogschampinjoner, lingonchutney och viltsky

Karamellcheesecake med citrussallad samt hallon och björnbärskompott

 

Tisdag

Mandelpotatispuré smaksatt med tryffelolja, hängd gräddfil, löjrom samt brynt sidfläsk

Långbräserad Kravmärkt högrev med stompade rotgrönsaker

Champagnesorbet med färska bär och krossade drömmar

 

Onsdag

Kryddig ramennudlar med köttbuljong och rökt fläsk

Rimmad ugnsbakad kummel med örtrisotto och tomatgelé

Havtornsparfait med hallonrulltårta och chokladbrownie

 

Torsdag

Gravad lax med ägg och dillcreme samt friterad surdeg

Krav entrecote med svamppolenta, vitlökssmör och rödvinssås

Hallonsoppa med yoghurtsorbet och chokladtempura

 

Fredag

Kantarellsoppa med ostgratinerad smördeg

Färserad Hjälmaregös med potatispuré, vitvinssås och vitlöksstekt färsk spenat

Svartvinbärsparfait med inkokt päron och kolapaj

 

Lördag

BRÖLLOP

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn