Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 36

 

 

Måndag

Pocherat ägg med hollandaisesås, brynta kantareller, picklad jordärtskocka och krasse

Pressad gristerinne med egen korv, potatispuré smaksatt med örter och friterad lök

 

Tisdag

Soppa på trattkantareller med örtolja

Smördegsinbakad lax med rotgrönsaker och gräddstuvad spenat

Inkokt päron med yoghurtscurd och saftig sockerkaka

 

Onsdag

Kallrökt lax med syltade kantareller, kryddostcreme och kavringsflarn

Helstekt oxryggbiff med potatisterinne, rödvinssås och rostade små tomater

Äppelkaka i burk med vaniljgrädde och färska hallon

 

Torsdag

Råhyvlat Krav innanlår med jordärtskocka på 2 vis, ostcreme och rostade hasselnötter

Laxfärserad Hjälmaregös med örtrisotto och rökig tomatsås

Karamellcheescake med apelsinsallad

 

Fredag

Färskostterinne på kallrökt lax och mandelpotatis med persiljecreme fraiche

Krav rostas och oxfilé med potatiskrokett, grönsaksterinne och reducerad kalvsky

Tira misu i burk

 

Lördag

Halstrad pilgrimsmussla med friterad äggula, tartar på sötvattenskräfta och citronstekta strimlade grönsaker

Stekt hjortytterfilé med potatisbakelse smaksatt med Västerbottensost, skogschampinjoner, lingonchutney och viltsky

Pistagefylld chokladmoussekupol med hallonpuré

 

Söndag

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn