Måndag

Färskostterinne med rökt lax och mandelpotatis, dill och plommontomatcreme samt späd sallad

Mörbakad fläsksida med Karl johansvampspolenta, karamelliserad lök och kalvsky

Nyponsoppa med vaniljglass och biskvier

 

Tisdag

Ägg 63 grader med balsamicoglacerat rökt sidfläsk, brynt svamp och krassesallad

Rimmad torskrygg med potatis och blomkål i smördeg, grönkålschips samt vitvinssås med dill

Fattiga riddare på Sigtunastiftelsens vis

 

Onsdag

Trattkantarellsoppa med örtolja

Wallenbergare på fjällko med potatispuré, lingon och kalvsky

Hallonpanna cotta i burk med rostad vit choklad

 

Torsdag

Svampfylld kroppkaka i champinjonbuljong och lingongelé

Ljummen rökt Hjälmaregös med finstrimlade rotgrönsaker, gräddig spenat samt potatispuré

Mörk chokladbrownie med vit chokladganache, körsbärscreme, mandelmusli samt yoghurtsorbet

 

Fredag

Skaldjurssoppa med kräftkaka och rostad brioche

Entrecote med potatiskaka, örtsmör, pressad kål samt rödvinssås

Svartvinbärsinkokt päron med kardemummakaka och sabayonnesås

 

Lördag

 

BRÖLLOP

 

Söndag

Potatismunk med löjrom, creme fraiche och rödlök

Färskostfylld lax med örtrisotto och rostad röd paprikasås

Hallonsoppa med aroniabavaroise

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn