Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 39

Måndag

Kallrökt lax med ägg och dillsmörcrème samt ostgratinerad smördeg

Svensk anka med potatisvårrulle, grönkålschips, broccoliterinne och rödvinssås

 

Tisdag

Trattkantarellsoppa med smörcrèmefylld petit choux och örtolja

Laxwallenbergare med potatispuré, vitvinssås samt tomat och dillterinne

Chokladpannacotta i burk med basilikamarinerade jordgubbar

 

Onsdag

Öppen lasagne med skaldjur i hummerbuljong

Långbakad pressad rapsgriskarré med potatisfondant, spenatcrème, picklad rödlök samt trattkantarellsås

Svartvinbärssorbet med mandelkaka och krossad choklad

 

Torsdag

Asiatisk råbiff rullad i sesamfrö med finstrimlade grönsaker och sojaemulsion

Rimmad torskrygg med fylld plommontomat, rostad paprikasås och potatispuré

Sigtunastiftelsens fattiga riddare med jordgubbskompott och vaniljcrème på stekt sockerkaka

 

Fredag

Mandelpotatispuré med löjrom, avrunnen gräddfil och brynt rökt sidfläsk

Mörbakad högrev med glacerade rotgrönsaker, stompad potatis, pepparsky och persiljecreme

Inkokt vaniljpäron med chokladcreme och sabayonne

 

Lördag

 

BRÖLLOP

 

Söndag

 

 

 

 

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn