Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 40

Måndag

Ättiksbakad lax med variation på fänkål samt puffat ris

Nötentrecote med potatisfondant, grön sparris, tomatsalsa och örtsmör

Nyponsoppa med vaniljglass och mandelbiskvier

 

Tisdag

Krämig Karl-johansvampspolenta, brynt sidfläsk, syrlig gulbeta samt krasse

Rimmad torsk med sotad inkokt gurka, potatispuré samt rödbetsterinne

Mörk chokladmoussekupol med hallonsås och vit chokladkräm

 

Onsdag

New England clam chowder

Hjortytterfilé med potatiskaka, pumpapannacotta, zucchinipuré, enbärsmaräng och viltsky

Sigtunastiftelsens vaniljsandwich med chokladspagetti

 

 

Torsdag

Kryddostcreme, syltade kantareller, rökt sidfläsk och kavringsflarn

Halstrad piggvar med smörslungade rotgrönsaker, morotspuré och vitvinssås

Choklad och lakritskaka med dulce de leche och jordgubbskompott

 

 

Fredag

Varmrökt lax med pocherat ägg, smörcremesfylld petit choux och späd sallad

Wallenbergare på fjällko med klassiska tillbehör

Hallonpannacotta i burk med chokladcrème och blåbärskompott

 

 

Lördag

Carpaccio med klassiska tillbehör

Lax och skaldjursfärserad Hjälmaregös med krämig spenatrisotto och rotgrönsakschips

Havtornsparfait med varm chokladbakelse, marängkross och körsbärskompott

 

Söndag

 

 

 

 

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn