Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 43

Måndag

Svensk lufttorkad skinka med tomatbruchetta och olivpuré

Halstrad Hjälmaregös med glacerade rotgrönsaker, sauterad spenat och smörsås

Chokladbrownie med bakat äpple och vaniljkräm

 

Tisdag

Varmrökt lax med pocherat ägg, brynt smöremulsion och späd sallad

Långbakad rapsgriskarré med potatispuré, bakad rödlök och rödvinssås

Chokladglass med saftig sockerkaka och bärkompott

 

Onsdag

Kryddig chili med avrunnen gräddfil och päronslawe

Rimmad ugnbakad torsk med potatis och blomkål i smördeg, bräserad purjolök och sås på insjökräfta

Vit chokladtiramisu i burk

 

Torsdag

Krämig musselsoppa med potatis och brynt sidfläsk

Helstekt kalvrygg med potatisfondant, stekt blandsvamp och reducerad kalvsky

Tarte tatin med kardemummagrädde och karamellsås

 

Fredag

Bräserat rökt sidfläsk med krämig polenta och persiljeolja

Bakad kummel med grön sparris och tomatrisotto

Vaniljglass med mandelkaka och jordgubbskompott

 

Lördag

A la carte

 

Söndag

Buffé

 

 

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn