Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 44

Måndag

Soppa på insjökräfta med dillknäcke och örtolja

Kalvrygg med potatisterinne, apelsinbakad morot, broccolicreme och rödvinssås

Blåbärspannacotta med chokladmousse och marängkross i burk

 

Tisdag

Puré på delikatesspotatis från Humparboda lantbruk med brynta fläsktärningar, löjrom, krasse och friterade rotgrönsaker

Lax med potatisfondant, rökig vitvinssås, tomatterinne och dillchips

Äppelkaka med karamellsås och blåbärskompott

 

Onsdag

Variation på jordärtskocka från Humparboda lantbruk

Rimmad torsk med vitvinssås, confiterad tomat och persiljepuré

Vaniljglass med mandelkaka och bakat äpple

 

Torsdag

A la carte

 

Fredag

Krav flankstek med stompade rotgrönsaker, bräserade små röda lökar, inkokt purjolök och rödvinssky

 

Lördag

Vegansk avsmakningsmeny

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn