Måndag

Halstrad multe med smör och dillsvängda höstgrönsaker samt citronsmörsås

 

Tisdag

Senap och gräddbräserade rotgrönsaker med rökt torsk och friterad mandelpotatis

Älgryggbiff med trattkantareller, potatisfondant och rönnbärsgelé

Hallonpanna cotta med chokladcreme och blåbärskompott

 

Onsdag

Oxkind med morotspuré, inkokta smålökar och rotgrönsakschips

Laxfärserad Hjälmaregös med potatispuré, vitvinssås, tomatterinne och dillflarn

Bakat äpple fylld med mandel, vaniljglass och kardemummakaka

 

Torsdag

Bakad rotselleri med varmrökt lax i reducerad grädde, finstrimlade grönsaker och citronolja

Långbräserad lammlägg med stompade rotgrönsaker, rödvinssås och bakad lök

Glass på lemoncurd med browniefudge, hallonpuré och rostad vit choklad

 

Fredag

Rullad på lammtunnbringa med friterad jordärtskocka, puré på gröna ärtor samt krasse

Bakad rimmad kummel med zucchinipuré, gratinerad potatis och confiterade små tomater

Tiramisu på vit choklad

 

Lördag

Mårten gås

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn