Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 47

Måndag

Lammbacon med tryffeläggröra, friterad potatis och finstrimlade grönsaker

Laxwallenbergare med dill och smörkokta rotgrönsaker, dillchips och smörsås

 

Tisdag

Tomatcarpaccio med bräserad kålrabbi, parmesancreme och ruccolasallad

Hirs och grönsaksbiff med potatis och blomkål i smördeg, brysselkål stuvad i brieost samt smörstekta höstsvampar

Variation på äpple

 

Onsdag

Varmrökt lax med färskostterinn samt avocado och mangosalsa

Hjortytterfilé med potatisbakelse smaksatt med Västerbottensost, skogschampinjoner, lingonchutney och viltsky

Pistagefylld chokladmoussekupol med hallonpuré

 

Torsdag

Färskostterinn med kallrökt lax och mandelpotatis, persiljecreme och späd sallad

Krav Lammentrecote med rösti, rostad palsternacka, lingonchutney och rödvinssås

Bananglass med kanderade nötter och friterad munk

 

Fredag

Bräserad lammtunnbringa med confiterad rotselleripuré och picklad rödlök

Kokt piggvar med havskräfta, potatispuré, citronsmörsås och pepparrot

Vaniljglass sandwich med färska bär och chokladspagetti

 

Lördag

Sigtunastiftelsens skaldjurscocktail med gratinerad hummer, räktartar, krabbkaka, grönärtspuré, rökt kronärtskocka och vattenkrasse

Örtfärserad entrecoterulle med mozzarellaterinn och potatiskaka

Mjölkchokladpastej med svartvinbärsparfait, färska hallon och nougatflarn

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn