Kvällsmeny 25 april – 30 maj

Måndag

Brandade på plockad rökt lax med picklade vårprimörer och ärtskott

Helstekt entrecote med fylld bakad potatis, grönsaksterinne och svampsky

Hallon panna cotta med lakritsgelé

Tisdag

Ugnsbakad grönsaksragu med rostad brioche

Halstrad röding med stompad färskpotatis samt tomat och gräslöksragu

Karamellstekt sockerkaka med chokladglass och körsbärskompott

Onsdag

Terinne på kallrökt lax, gräslök och färskost med späd sallad och persiljedressing

Mörbakad rapsgris med karamelliserad lök, tryffelemulision, betor och krassesallad samt potatissufflé

Creme caramell med färska hallon

Torsdag

Oxsvanspaj med en kopp buljong och finskurna grönsaker

Halstrad Hjälmaregös med tomatterinne, dillpuré och vitvinssås

Vaniljglassfylld petit choux med rostade nötter och chokladsås

Fredag

Späda vårgrönsaker med maltsmul och örtcreme

Confiterat lamm med rotgrönsakspuré, friterad jordärtskocka, bakad butternutpumpa och vattenkrasse

Plommon i vaniljcreme med mandelflarn

Lördag

Valborgsmeny

Matjesill med färskpotatisstomp, ägg och gräslök samt späd sallad och krasse

Helstekt kalvrygg med mör silverlök, potatiskaka och reducerad kalvsky

Jordgubbsbakelse med nörmaräng, vaniljcreme och vispad grädde

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn