Veckomeny 8 januari – 14 januari

 

Måndag

Varmrökt lax med ägg Royal, dillchips, spenat och vitlökscrème

Helstekt kalvrygg med potatiskaka, rödvinssås och stekt blandsvamp samt fylld plommontomat

Panerad chokladmousse med maräng, hallon mousse och salt kolakräm

 

Tisdag

Variation på olika betor med vispad tryffel-creme fraiche, rågcrunch och krassesallad

Halstrad gös med potatispuré gröna finstrimlade grönsaker och apelsinbakad morot

 

Onsdag

Potatispuré, löjrom, creme fraiche, rödlök och krasse

Lammracks med råraka, chevreostcreme och palsternackspure 

Chokladbrownie med mandelbakat äpple och vaniljglass 

 

Torsdag

Hjortmousse med kavring, lingonchutney och sallad

Sejrygg med ”thaisallad”, kokt rattepotatis och citronsmörsås

Apelsinsorbet i vit choklad med karamelliserade nötter och krossade drömmar 

 

Fredag

Biff med liten lök och ostpaj, potatisfondant, samt örtfylld rödbeta och vinägersky

Tarte tatin med bärkompott och  vaniljcreme

 

Lördag

Torsk med potatis och blomkål i smördeg med gräddkokt spenat och brysselkålssallad

Vaniljglass med popcorn i salt karamell samt mandelkaka

 

Söndag