Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 21

Måndag

Wallenbergare på fjällko med klassiska tillbehör

Tisdag

Krämig soppa på kirskål med brynt rökt sidfläsk

Rimmad lättbakad långfilé med panna cotta på libbsticka, potatispuré och färsk bladspenat

Paj på rabarber från Skeppargränd i burk med vaniljcreme

Onsdag

Vit sparris med brynt hasselnötssmör, bräserad vårlök och löjrom

Variation på lamm med palsternackscreme och bräserad rotselleri

Champagnesorbet med färska bär och mandelflarn

Torsdag

Liten pulled pork burgare med frästa syrliga grönsaker samt pumpa och chilicreme

Skreitorsk med friterad blomkål och kirskål och brandade på röding toppad med riven anklever

Sigtunastiftelsens vaniljsandwich med färska hallon och maränger

Fredag

GRILLKVÄLL

Lördag

Soppa på färska nässlor med pocherat ägg

Lardolindad kummel med gräddkokt savoykål, stött färskpotatis och grön sparris

Choklad och stjärnanisbrulé

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn