Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 26

 

Måndag

Västerbottensost och potatisfylld petit choux med löjrom, bräserad purjolök och spenatterinne

Honung och dillglacerad laxrygg med stött färskpotatis, stekt jordärtskocka och vitvinssås

Hallonpanna cotta i burk med chokladtäcke

Tisdag

Rökt laxrulle fylld med färskost, pilgrimsmusseltartar, forellrom och liten räksoppa

Långbakad pressad rapsgris med morotspuré, torkade morötter och karamelliserade smålökar

Sorbet på citronverbena med frukt och lime samt vit choklad

Onsdag

Kycklingsallad på detaljer från hela kycklingen

Bakad torskrygg med rostad blomkål, gurk och fänkålssallad, böcklingmajonäs och vinägergelé

Chokladpastej med kaksmulor, Italiensk maräng, lemoncurd och färska hallon

Torsdag

Fylld gratinerad hummer med friterad potatis och krassesallad

Entrecote med potatissufflé, cafe de Paris smör och finstrimlade grönsaker

Sigtunastiftelsens fattiga riddare med jordgubbskompott och vaniljglass

Fredag

À la carte

Lördag

Bröllop

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn