Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 33

 

Måndag

Viltwallenbergare med klassiska tillbehör

Vanilj och punchparfait med marinerade jordgubbar

Tisdag

Karl johansvamps polenta med friterad broccoli

Halstrad regnbågslax med dillpuré, räksås och färsklök

Glass på lemoncurd med sockerstekt chokladkaka och halloncoulis

Onsdag

Grillad pilgrimsmussla i eget skal med, havskräfta, sjögrässallad och skaldjurssås

Helstekt kalvrygg med smördegsinbakad potatis, kantarellsås och råstekta jordärtskockor

Tira misu i burk

Torsdag

Carpaccio på oxfilé med ruccolasallad, parmesanost och rågbröd med plommontomatkompott

Laxfärserad kungsflundra med mandelpotatispuré, rostad fänkål och dillsmörsås

Vanilj och punchparfait med jordgubb och myntagelé samt marinerade jordgubbar

Fredag

GRILLKVÄLL

Lördag

Bröllop

 

Söndag