Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 35

 

 

Måndag

Gräddkokta kantareller på rågbröd med bräckt rökt fläsk

Svensk Kravmärkt oxfilé med stött potatis i smördeg, portvinssås och anklever

Äppelkaka med vaniljcremefraiche och färska hallon

Tisdag

Krämig polenta med Karl johansvamp

Laxfärserad kungsflundrafilé med färska grönsaker, dillsmörsås och gratinerad potatis

Jordgubbssoppa med yoghurtsorbet

Onsdag

Skaldjurssoppa med halstrad pilgrimsmussla

Helstekt Svensk Krav oxryggbiff med caesarsallad och friterad potatis

Vanilj och punchparfait med blåbärskompott

Torsdag

Jordärtskockssoppa med Svensk lufttorkad skinka

Torskrygg med riven pepparrot, hackat ägg, smör och sockerärtor

Björnbärspannacotta i burk

Fredag

Laxtartar med löjrom och gräslökscreme

Långbräserad rapsgriscarré med persiljerotspuré, schalottenlökssky och citronkokta morötter

Varm mango med cocosglass

Lördag

BRÖLLOP

 

 

Söndag