Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 42

 

Måndag

A la carte 15.00 – 22.00

Tisdag

Vår egengjorda korv med silverlök, färska örter och dijonsenapscreme, serveras i ett briochebröd

Halstrad röding med rotgrönsakssallad, fryst dillsmör och ättiksgelé

Blodgrapesorbet med chokladmousse och mandelkaka

 

Onsdag

Rökt makrill med krämig äggröra, stekta kantareller och picklad lök

Långbräserad lammlägg från Vänäs gård med rotgrönsaksstomp, rödvinssås, rödbetsblomma och kålrabbi

Bakad vaniljcreme med nougatineflarn, sockerkakakrutonger och färska hallon

 

Torsdag

Confiterad kycklingterinne med höstens primörer och ett tryffel och jordärtskocksriv

Blåmusselfärserad kungsflundrafilé med nicoisesallad

Vaniljglass med popcorn i salt karamell samt blåbärskaka

 

Fredag

Jordärtskockssoppa

Morotsterinne med frasig potatisbakelse, tomatsås och bräserad fänkål

Äppelkaka med vitchokladparfait och vaniljcreme

 

Lördag

Variation på betor med örtcreme, maltsmul och confiterad tomat

Rimmad stor torsk med potatispuré, mör lök och skaldjurssås

Sigtunastiftelsens fattiga riddare med mosade jordgubbar och vaniljglass

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn