Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny 14 – 20 oktober

Måndag

Jordärtskockssoppa med liten baconbaguette

Helstekt Krav oxryggbiff med potatisrösti, bönkrokett och vitlöksstekta gröna bönor

Tiramisu i burk

Tisdag

Carpaccio med klassiska tillbehör

Kräftfärserad röding med rotgrönsakssallad och gräddkokt savoykål

Sorbet på gröna äpplen med liten chokladkaka och citrussallad

Onsdag

Krämig vildhavre kryddat med eget smör, grillad pilgrimsmussla, syrad gulbeta och rågbrödscrunch

Halstrat ankbröst med blomkål och potatis i smördeg, mör lök, smörstekta körsbär och rödvinssås

Fläderfromage med mangocoulis, jordgubbscreme och chokladkross

Torsdag

Risotto med syrade morötter och rågbrödscrunch

Sojamarinerad tofu med frasig rotgrönsaksbakelse, pepparpicklad röd endive och inkokt fänkål

Chokladbrowniebakelse med mandelmusli, chokladcreme Anglais och halloncoulis

Fredag

Gazpacho med grönsakstartar

Rimmad bakad torskrygg med gratinerad potatis och plommontomatsås

Sigtunastiftelsens vaniljsandwich

Lördag

Räk och krabbkaka med hummercappuchino och citrusmarinerade betor

Krav Entrecote med kryddsmör, potatiskaka, mör lök och kalvfond

Vår egen nyponsoppa med vaniljglass och hemgjorda beskvier

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn