Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 3

 

Måndag

Soppa på Karl-johansvamp med stekt rökt sidfläsk

Rådjurswallenbergare med potatispuré, lingonchutney och kalvsky

Jordgubbspannacotta med chokladcrème

 

Tisdag

Oxsvansfyllda savoykålsknyten serverad i buljong med finstrimlade grönsaker

Lättrimmad bakad torskrygg med vispat ansjovissmör och ostgratinerad smördeg samt stompad potatis

Rökt mörk chokladsoppa med vit chokladglass

 

Onsdag

Mandelpotatiscreme med frasig ansjovis, löjrom och picklade tärnade grönsaker

Mörbakad Svensk rapsgriscarré med potatisbakelse, rödvinssås, gulbeta och rättika

Äppelkaka i burk på Svenska Rubinolaäpplen serverad med vaniljcreme

 

Torsdag

Vår egen köttpaté med rökt morotspuré och syrlig äppelkompott samt späd sallad

Halstrad koljafilé  med sallad Nicoise

Halloninkokta päron med sabayonnesås och marmeladkuber

 

Fredag

Egen kallrökt lax med dillpanna cotta och ägg royale

Variation på Ventlingkyckling med rostade rotgrönsaker, sotad inkot gurka och reducerad kycklingfond

Passionfrukts creme brulé med liten arraksboll

 

Lördag

Hummersoppa med Västerbottensostgratinerad brioche

Flankstek med bräserade smålökar, potatiskaka, sötpotatispanna cotta och reducerad kalvsky

Chokladcreme med mandelmusli, hallonmousse samt vitchokladdoppad arraksboll

 

 

Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn