Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 4

 

Måndag

Jordärtskockssoppa med stekta fläsktärningar

Bakad torsk med rotfruktsstomp grönkålschips och vittvinssås samt spenatterrin

Vit chocklad pannacotta med kiwimarmelad och smulade maränger

 

Tisdag

Helstekt kalvrygg med potatiskaka o pressad kålterrin samt confiterad tomat och kalvsky

Sigtunastiftelsens fattiga riddare med vaniljglass och jordgubbskompott

 

Onsdag

Panerad stekt kalvbräss med bakad champinjon och risotto på mörk oxbuljong

Laxwallenbergare med potatispuré lökfrästa gröna ärtor samt dillsmörsås

Petit choux bakelse med vitchockladmousse och körsbärskompott

 

Torsdag

Pastarör fyllda med stuvade skaldjur, serveras med tomatsås och späda grönsaker

Entrecôte med potatissuffle, rödvinssås och rattatouille

Citrus cheesecake med karamellgrädde och jordgubbsmarmelad

 

 

Fredag

Rökt ankbröst med palsternackspuré samt smörfylld petit choux och picklade grönsaker

Halstrad röding med brynt smör, belugalinser och dillkryddade rotsaker

Äppelkaka i burk med vaniljcreme

 

Lördag

Saltbakad rotselleri med sesammarinerade sojabönor

Stekt KRAV biff med lök chutney och råraka, serveras med shitakesvamp och kalvsky

Mandelfyllt äpple med kanderade nötter, vaniljgrädde samt karamellsås

 

Söndag

Långbakad chili serveras med hängd gräddfil och söt tomatkompott

Fish ´n chips på rödspätta serveras med syrlig gurka och morot samt kaprisdipp

Tiramisu i burk

 

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn