Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 5

  

Måndag

Kryddig chili med hängd gräddfil och söt tomatkompott

Odlad röding från Lycksele med potatispuré och skaldjurssås

Crème caramel

 

Tisdag

 Helstekt Svensk Krav ryggbiff med potatisvårrulle, stekt blandsvamp, confiterad tomat och grönkålskross

Salt caramell cheescake med björnbär och hallonkompott

 

Onsdag

Halstrad pilgrimsmussla med friterad äggula, tartar på sötvattenskräfta och citronstekta strimlade grönsaker

Stekt hjortytterfilé med potatisbakelse smaksatt med Västerbottensost, skogschampinjoner, lingonchutney och viltsky

Profiteroles fyllda med kaffe, choklad och vaniljmousse toppad med chokladsås

 

 

Torsdag

Kålrabbi med parmesancreme, rättikarullader och örttempura

Lardolindad kummel med stjärnanisbräserad morot, potatis i smördeg och krämig kräftstuvning

Pistagefylld chokladmoussekupol med halloncoulis

 

 

Fredag

Fish and chips på fjärsing med syrlig gulbeta och morotsaioli

Lamm på två vis med råraka toppad med palsternackspuré och getostkokta rödbetor

Variation på äpple

 

Lördag

Krämig risotto smaksatt med tryffelolja serveras med örtfärserad kycklingrulle och toppad med picklade rotgrönsaker

Stekt hjortytterfilé med potatis och Västerbottensostbakelse, skogschampinjoner, lingonchutney och viltsky

Nougatmousse på cocos och jordnötsbotten med smörkola och syrlig yoghurtcreme

 

 

Söndag

 

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn