Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 7

 

Måndag

Jordärtskockssoppa med rökta räkor

Helstekt biff med karamelliserad lök, potatis och rotfruktskaka samt kalvsky och brässerad morot

Mandelfyllt äpple med vaniljgrädde och äppelpannacotta

 

Tisdag

Oxsvanspaj med finstrimlade rotfrukter och vispad creme fraiche

Lättrimmad Skreitorsk med dillchips, saffransbakad fänkål, bakade små tomater och risotto

Mörk chokladsoppa med smak av stjärnanis samt vit chokladmousse och apelsinpuré

 

Onsdag

Sashimi på lax och torsk med soyatapioka, picklad gurka och morot samt pepparrotsaioli

Variation på hjort med viltsky smaksatt med blåbär samt rostad palsternacka, potatispuré och stekt svamp

Saltkaramell cheesecake med yoghurtkräm och bärkompott

 

Torsdag

 

Fredag

Svampfylld kroppkaka i grönsaksbuljong och syrad grädde

Bräserad kalvtunnbringa på fjällko från Sunnanhed med potatisfondant, pepparpicklad röd endive samt brässerade smålökar i kalvsky

Nougatmousse på kokos & nötbotten med smörkola och choklad

 

Lördag

Ägg 63 grader med brässerat fläsk, tryffelemulsion, majsbröd och syrad rättika

Lardolindad kolja med böcklingmajonäs, blomkålspannacotta och puylinser samt stompad potatis

Körsbärspannacotta i burk med chokladtäcke

 

Söndag

Vi reserverar oss för ändringar i menyn