Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny

Måndag

Sigtunastiftelsens a la carte. Serveras från klockan 15.00

Tisdag

Sigtunastiftelsens a la carte. Serveras från klockan 15.00

Onsdag

Råbiff med potatissticks, kapris, dijonsenapscreme och riven anklever

Lardolindad bakad Skrietorsk med hummersås, picklad endive och potatispuré

Semmelvariation med kardemummasmaksatt gräddmjölk

Torsdag

Gravad Hjälmaregös med örtfärskost, grön sparris, stekt mangold och dillknäckebröd

Grillad Krav ryggbiff och sönderbakad flankstek med krämig svamp och ostpolenta, picklad rödlök samt stekt majsbröd

Cocosglass på sockerkaka med karamelliserad färsk ananas och maränger

Fredag

Långbräserad kalvtunnbringa på fjällko från Sunnanhed med smörfylld petit choux, picklad rödlök och svartrotspuré

Kolja med chili och vitlökskryddad fläsksida, sparris och fänkålssallad samt potatiskroketter

Mangobavaroise med blåbärskaka och kryddkokt päron

Lördag

BRÖLLOP

Söndag

Vi reserverar oss för ändringar i menyn