Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 10

 

Måndag

Jordärtskockssoppa med brynta fläsktärningar

Örtfärserad gösrullad med gratinerad potatis och krämig mangoldstuvning smaksatt med dill och citron

Honungsparfait med nougatmousse på kokos och nötbotten

 

Tisdag

Löjrom med råraka, vispad creme fraiche och hackad rödlök

Oxkind med potatispuré smaksatt med tryffelolja och parmesanost, schalottenlökssky samt syrlig bakad gurka

Friterad brieost med hjotronmylta och vaniljglass

 

Onsdag

Kycklingkrokett med dragonmajonäs och citronstekt spetskål

Rimmad Skrietorsk med saltrostad mandel, potatispuré, fänkål och rädissallad och vitvinssås

Nötmarängbakelse med körsbär och vaniljgrädde

 

Torsdag

Laxsashimi med citrontapioka, brynt sojasmör och finstrimlade grönsaker

Helstekt oxryggbiff med potatisgratäng i form samt tomat och zucchiniterinne

Bakad choklad med gräddfilspanna cotta och blåbärscreme

 

Fredag

Pressad fläskterinne på griskind med karamelliserad lök, friterad äggula och syrad morot

Halstrad Hjälmaregös med krämiga rotgrönsaker och hummergelé

Creme brulé

 

Lördag

Vinäger och dillbakad lax med pocherat ägg, grön sparris och späd sallad

Hjort på 2 vis med persiljerotspuré, confiterad tomat och viltsky

Vit chokladpanna cotta med hallonkompott och rostad vit choklad

 

Söndag

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn