Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 11

Måndag

Risotto på blandad svamp med grön färsk sparris och brynt fläsk

Halstrad röding med krämig tomat och champinjonragu samt potatispuré

 

Tisdag

Sashimi med brynt sojasmör och finstrimlade grönsaker

Variation på lamm med rödbetor och getost samt råraka

Lakrits-crème brulé med hallonkompott

 

Onsdag

Oxsvanskrokett med rödlökschutney, dragonmajonäs och späd sallad

Kokt piggvar med smör och pepparrot, kokt färsk potatis och dill

Vaniljkokt päron med blodgrapesabayonne

 

Torsdag

Hummersoppa med rostad brioche och räkor

Helstekt hjortytterfilé med potatis och Västerbottensostvårrulle samt Karl johansvampsås

Chokladmoussefylld petit choux, passionfruktspannacotta och lemoncurd

 

Fredag

 

Lördag

Krämig risotto smaksatt med tryffelolja, örtfärserad kycklingrulle toppad med picklade rotgrönsaker

Halstrad Hjälmaregös med ragu på sojabönor och rökt sidfläsk, mandelpotatispuré och ramslökssmörsås

Pistagefylld chokladmoussekupol med hallonpuré

 

 

 

 

Söndag

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn