Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 13

 

Måndag

Liten ragu på nöt och kalvbräss med saffranskokt pasta

Fish and chips på fjärsing med remouladsås och inkokt gurka

Honungsparfait med mandelflarn och hallonkompott

 

Tisdag

Potatisplätt med hackad rödlök, creme fraiche och löjrom

Helstekt hjortytterfilé med potatis och jordärtskockspuré, syltad lök, smörkokta champinjoner samt friterade jordärtskockor

Havtornspannacotta med mjölkchokladmousse och karamellpopcorn

 

Onsdag

Kycklingkrokett med krispigt skinn, dragonmajonäs och späd sallad

Halstrad röding med potatis och fänkålspuré, messmörs beurre blanc och grön sparris

Klappgröt med mandelflarn, enbärsmaräng och gräddmjölk

 

Torsdag

Bakad palsternacka toppad med lardo och ångad rimmad kolja, grön sparris och smör

Helstekt Krav oxryggbiff med potatisfondant, bearnaisesås och fylld lök

Chokladglass med brownie, gräddfilscurd och vit chokladmousse

 

Fredag

Pata negra med örtfärskost på toast och tomatkompott

Skreitorsk med puré på blå kongopotatis, rotgrönsakschips, dilltapioka och smörsås

Hjortronsoppa med stekt sockerkaka och hallonpudding

 

Lördag

Krämig risotto med grillad pilgrimsmussla, grön sparris och torkat rökt fläsk

Helstekt Svensk Krav oxryggbiff med potatis och Västerbottensostbakelse, svampfylld plommontomat och schalottenlökssky

Pistagefylld chokladmoussekupol med hallonkompott och äppelsorbet

 

 

 

Söndag

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn