Måndag

Kallrökt lax med bräserad vårlök, äggroyal och löjromssås

Lamm på 3 vis med stompade rotgrönsaker, getost och rödbetscreme

Vit choklad panna cotta med hallonkompott och chokladsmul

 

Tisdag

Liten lapskojs på mandelpotatis med Västerbottensostfylld petit choux och syrliga grönsaker

Halstrad Hjälmaregös med dillrisotto, tomatterinne och parmesanchips

Havtornscappucino med mandelkaka och vaniljglass

 

Onsdag

Ramslökssoppa med pocherat ägg och choritzokross

Variation på gris med potatisfylld vårrulle och rostad polkabeta

Hallon och lakrits cheescake med blåbärskokt päron och krossade drömmar

 

Torsdag

Oxsvansragu med friterad kalvbräss och picklad lök

Fish and chips på fjärsing med sötpotatisfries, tartarsås och vår egen pickles

Mandarinsorbet med päronkaka och kolacreme

 

Fredag

 

Lördag

Gravad torsk med dillcremesfylld liten tomat, forellrom och knäckebrödssticks

Hjortytterfilé med stekt blandsvamp, persiljerotspuré och viltsky

 

 Söndag

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn