Kökschef Toni Håkansson presenterar veckans meny V 16

Onsdag

Soppa på ramslök från Gotland med pocherat ägg

Ugnsbakad skreitorsk med puré på blå kongopotatis, rostad röd paprikasås och grön sparris

Hjortronsoppa med vaniljglass

 

Torsdag

Råraka med löjrom, creme fraiche och rödlök

Helstekt entrecote med fylld bakad potatis, vitlöksstekta gröna bönor och örtsmör

Rabarberpannacotta med mandelflarn

 

Fredag

Grön sparrisrisotto med friterad mandelpotatis

Kikärt och Västerbottensostfylld porta bellosvamp med stompade rotgrönsaker i vårrulle, sojabönspuré och plommontomatkompott

Mangosoppa med cocosglass

 

Lördag

Gravad lax med dill och blomkålspanna cotta, löjrom och späd sallad

Hjortwallenbergare med klassiska tillbehör

Vår egna variation på Tiramisu

 

 Söndag

 

 

 

 

 

 

Vi reserverar oss för ändringar i menyn