Sigtunastiftelsen söker Boknings- och försäljningschef

Sigtunastiftelsen är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Här ryms hotell- och konferensverksamhet, kulturprogram och forskningsprojekt under ett och samma tak. Med 62 hotellrum, 20 konferensrum, en restaurang med drygt 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster skapar vi möten av vitt skilda slag – både till storlek och karaktär. Hit kommer både konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare.

 

Vi söker nu dig som vill vara med att vidareutveckla vår boknings- och försäljningsavdelning. Du har en affärsmässig attityd, ett strategiskt sinne, är driven och social och trivs med att arbeta i en miljö där tempot ofta är både högt och intensivt. Du är lyhörd både för kund och personal, flexibel, lösningsorienterad och gillar att dela med dig av dina kunskaper.

 

Som Boknings- och försäljningschef har du det övergripande ansvaret för vår boknings- och försäljningsavdelning i nära samarbete med vår chef för hotell- och konferensverksamheten. Du har en passion för försäljning, revenue management och service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare. I din roll kommer du även att ansvara för din del av budgeten, vilket ställer krav på din förmåga att prognostisera, planera och intäktsoptimera och följa upp de nyckeltal som gäller din avdelning. Delvis hamnar även marknadsaktiviteter på ditt bord och du gillar att jobba med alla former av digitala medier.

 

Du har relevant utbildning, god erfarenhet av likvärdigt arbete samt väl dokumenterad ledarerfarenhet, goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Du är även van att arbeta i olika sociala medier och känner dig bekväm med olika former av IT-system och har goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av HotSoft eller liknande bokningssystem.

Tjänsten ingår i ledningsgruppen inom hotell- och konferensverksamheten och är en tillsvidareanställning på heltid. Vi kommer att hålla intervjuer löpande, sista ansökningsdag 1 december.

Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information kontakta gärna Karin Assarsson på telefon 08 592 589 00, eller besök vår hemsida www.sigtunastiftelsen.se

Märk din ansökan med Boknings- och försäljningschef och maila till ansokan@sigtunastiftelsen.se